Jognyilatkozat

A weboldal üzemeltetője pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat kizárólag tájékoztatás céljából teszünk közzé. A tulajdonos a weblap módosításának, szüneteltetésének jogát fenntartja.

A weblapon megtalálható tartalmak kizárólag az ismeretszerzést szolgálják.

A felhasználó oldalakat nem jogosult sem egészében, sem részben lemásolni, módosítani, adatbázisba lementeni, esetleg kereskedelmi céllal felhasználni, terjeszteni, szemlézni. Bármely részlet felhasználása a laptulajdonos írásbeli engedélyéhez kötött. Ugyanakkor nem szükséges engedély az idézéshez, az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak.

Az engedély nélküli használat szerzői jogi, büntető- és polgári jogi jogkövetkezményekkel jár. Jogsértés esetén a weboldal üzemeltetője követelheti anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.

A honlapon található képek szerzői jogi védelem alá tartoznak, azok felhasználása engedélyköteles.

A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül azzal, hogy módosítás esetén, arról rövid felhívás formájában a kezdőoldalon tájékoztatást tesz közzé. A honlapnak, a módosítást követő használata, a módosítás elfogadásának minősül.

A honlap tulajdonosa : Vomelin Kft.
Elérhetőségeink:         tel.: +36-20-290-77-72                    
tel./fax: 0623- 415-061                 

email: lapiroda18@vomelin.hu